Uygulamalı İSG eğitimlerine kayıtlar başladı

İSG HABER AJANSI İSGÜM'de Uygulamalı İş Sağlığı eğitimleri için kayıtlar başladı. Solunum Fonksiyon Testi, İşitme Testi ve PA Akciğer Radyografilerinin iş sağlığı alanında değerlendirilmesi ve pnömokonyoz, uzman hekimler tarafından uygulamalı olarak anlatılacak. İşyeri hekimleri başta olmak üzere tüm hekimlerin katılımına açık olan eğitimlerde katılım sertifikası verilecek. Eğitimlere kontenjan 12-20 kişi ile sınırlı. İşte detaylar... BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BİLGİ VE BELGELERTüm hekimler için işyeri hekimi belgesi veya tıp doktoru olduğunu gösterir belge veya iş ve meslek hastalıkları uzmanı olduğunu/eğitimine devam ettiğini gösterir belge (sadece hekimlere yönelik düzenlenecek eğitim olduğundan hekim olduğunu gösterir belge amacı ile istenmektedir). başvuru için gerekli. Öte yandan indirimli olarak ücretlerden yararlanacak hekimler için istenen ek belge; bir üst yöneticisi tarafından imzalanan ilgili niteliğe sahip olduğunu gösterir belge ve ücreti yatırdığını gösterir ayrıntılı dekont. Kurs açılması kesinleştikten sonra kursiyerlere geri dönüş yapılacak. Başvurulan kurs tarihinde yeterli başvuru olmaması ve bunedenle kursun düzenlenmemesi durumunda kursiyerlere geri dönüş yapılarak bilgi verilecek. Kurslara ilişkin hekimlere bilgilendirme, yapılabilmesi, eğitim vb. dokümanların iletilebilmesi amacıyla, adı-soyadı, iletişim e-postasıtalep edilmekte, hangi kursa katılım sağlayacağının ve yeterli sayıya ulaştığında kurs açılması amacıyla “katılmak istenen eğitim tarihi”istenmekte. EĞİTİM ÜCRETLİİSGÜM 2022 Birim Fiyatları listesinde yer alan “Ekte yer alan birim fiyat listesinin (D.1.1) D.2.3, D.3.1, D.3.2, D.3.3, D.3.4, D.3.5, D.3.6,maddelerinde belirtilen eğitim ücretleri, iş ve meslek hastalıkları uzmanlarına, iş ve meslek hastalıkları uzmanlığı eğitimine devam edenlere,ilgili eğitimlerde eğitici olarak yer alan İSGGM sağlık personeline, SGK sağlık kurullarında meslek hastalığı dosyası inceleyen, HalkSağlığı Genel Müdürlüğü Çalışan Dairesi Başkanlığı hekimlerine eğitim ücretlerine yüzde 50 indirim uygulanmakta. Kayıt işlemi için birlikte eğitim durumu, çalışılan kurum ve faaliyet alanını gösteren belgeler ibraz edilmesi gerekiyor. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra ibraz edilen belgeler değerlendirmeye alınmayacaktır.” hükmü gereği İş Sağlığında PA Akciğer radyografisi Değerlendirme Eğitimi, İş Sağlığı Alanında Solunum Fonksiyon Testi Değerlendirme Eğitimi, İş Sağlığı Alanında İşitme Testi Değerlendirme Eğitimi’ne başvuran iş ve meslek hastalıklarıuzmanları, iş ve meslek hastalıkları uzmanlığı eğitimine devam edenler, ilgili eğitimlerde eğitici olarak yer alan İSGGM sağlık personeli,SGK sağlık kurullarında meslek hastalığı dosyası inceleyenler, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Çalışan Dairesi Başkanlığı hekimleri üstyöneticisinin imzası ile durumunu belgelendirmesi şartıyla ödeme gerçekleştirecek. İndirimli gruba girmeyen hekimler için yapılacak ödemeler;a. İş Sağlığında PA Akciğer radyografisi Değerlendirme Eğitimi (Hekimler İçin): 400,00 TL + 32,00 TL (%8 KDV) = 432,00 TLb. İş Sağlığı Alanında Solunum Fonksiyon Testi Değerlendirme Eğitimi (Hekimler İçin): 400,00 TL + 32,00 TL (%8 KDV) = 432,00 TLc. Pnömokonyoz Farkındalık, İş ve İşlemleri İleri Eğitimi (Hekimler İçin): Ücretsizd. İş Sağlığı Alanında İşitme Testi Değerlendirme Eğitimi (Hekimler İçin): = 400,00 TL + 32,00 TL (%8 KDV) = 432,00 TLSadece 1. Modül eğitimine katılmak isteyen ve indirimli gruba girmeyen hekimler “a” maddesindeki (432,00 TL) ve “b” maddesindeki (432,00TL) ücretleri ayrı ayrı yatıracaktır.1. ve 2. Eğitim modüldeki tüm eğitimlere katılmak isteyen ve indirimli gruba girmeyen hekimler “a” maddesindeki (432,00 TL), “b”maddesindeki (432,00 TL) ve “d” maddesindeki (432,00 TL) ücretleri ayrı ayrı yatıracaktır.İndirimli gruba giren hekimler için yapılacak ödemeler;a. İş Sağlığında PA Akciğer radyografisi Değerlendirme Eğitimi (Hekimler İçin): 200,00 TL + 16,00 TL (%8 KDV) = 216,00 TLb. İş Sağlığı Alanında Solunum Fonksiyon Testi Değerlendirme Eğitimi (Hekimler İçin): 200,00 TL + 16,00 TL (%8 KDV) = 216,00 TLc. Pnömokonyoz Farkındalık, İş ve İşlemleri İleri Eğitimi (Hekimler İçin): Ücretsizd. İş Sağlığı Alanında İşitme Testi Değerlendirme Eğitimi (Hekimler İçin): 200,00 TL + 16,00 TL (%8 KDV) = 216,00 TLSadece 1. Modül eğitimine katılmak isteyen ve üstteki paragrafta yer alan niteliklere haiz hekimler “a” (216,00 TL) ve “b” maddesindeki (216,00TL) ücretleri ayrı ayrı yatıracaktır.1. ve 2. Eğitim modüldeki tüm eğitimlere katılmak isteyen ve üstteki paragrafta yer alan niteliklere haiz hekimler “a” (216,00 TL), “b”maddesindeki (216,00 TL) ve “d” maddesindeki (216,00 TL) ücretleri ayrı ayrı yatıracaktır.Ücret Ödemeleri hesap numarasına yatırılırken açıklama kısmında adı-soyadı, eğitim başlığı yazılarak ayrı ödeme gerçekleştirilmelidir. Detaylar için tıklayınız İSG Haber Telegram grubumuza katılmak için tıklayınız İSG Haber Twitter hesabımıza ulaşmak için tıklayınız

Üst Alt